aillis

aillis voor Android

Uitgebreide foto-app bomvol effecten en filters

Aillis, voorheen bekend als LINE Camera, is een vrolijke app waarmee je foto's maakt, bewerkt en deelt. De gratis software heeft tal van filters in huis, die je kiekjes voorzien van mooie effecten.Ben je een fervent mobiel fotograaf dan heb je...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel filters
  • Veel stickers
  • Veel deelopties

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Aillis, voorheen bekend als LINE Camera, is een vrolijke app waarmee je foto's maakt, bewerkt en deelt. De gratis software heeft tal van filters in huis, die je kiekjes voorzien van mooie effecten.

Ben je een fervent mobiel fotograaf dan heb je vast een aantal mooie apps op je telefoon staan. Aillis past perfect in het rijtje mobiele bewerkers waaronder Instagram, Aviary, Pixlr Express en Pudding Camera. Toch valt Aillis nog wel een beetje op, want de app zit boordevol leuke stickers, kaders en thematische sjablonen. Zo zet je rond Valentijnsdag gemakkelijk jezelf in een kader vol met hartjes of bloemetjes. Voeg er gerust nog een zwoel filtertje aan toe en je hebt een klapper.

Het aantal beschikbare filters in Aillis is indrukwekkend. Er zijn bijvoorbeeld meer dan 20 beeldfilters, waarmee je een foto verscherpt, oplapt of een andere kleur geeft. Ook zijn er héél veel stickers, waaronder brillen, petjes en tal van vrolijke beertjes of konijntjes die je bij een kiekje voegt om de boel op te vrolijken. Alsof dat nog niet genoeg is kan je met een kwast tekenen op foto's en tekstvakken met leuke boodschappen toevoegen. Uiteraard zijn ook tekstballonnetjes van de partij.

Het aantal mogelijkheden van Aillis is zó uitgebreid, dat je het moet zien om te geloven. Aillis is voor fans van plakplaatjes en fotofilters een échte aanrader en zelfs ietwat uitgebreider dan de gevestigde orde.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

aillis

Download

aillis 14.2.10

Beoordelingen about aillis

Promotie×